Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Gadka Szmatka ~ Nahen w potrzebie
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 1 z 1
|
|
|
Wysłany:
Sob 17 Grudzień, 2005 18:25
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Panowie kilka dni temu zadymiÂła mi siĂŞ karta grafiki (GeForce 2MX400 63MB). Tymczasowo wsadziÂłem S3 Trio 3D/2X ale niestety to tylko wyciÂąga w WB tryb software W zwiÂązku z tym mam pytanie/proÂśbĂŞ czy ma ktoÂś moÂże oddaĂŚ/sprzedaĂŚ w dobre rĂŞce coÂś na takim wÂłaÂśnie poziomie jak GF 2MX 64MB ?? Nic lepszego nie ma sensu wkÂładaĂŚ do mojego kompa bo i tak jest za sÂłaby na mocniejsze karty
Czekam na info
Al nie chce karty o ktĂłrej rozmawialiÂśmy na arenie m\Moja tez jest "prawie dobra" tylko trochĂŞ dymi  _________________ 303rd Kosciuszkowski SQN RF [] Z |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 03:12
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
302nd POLISH SQ
Nick w LFS:
|
|
hehe moja nie dymi, po prostu czasem nie bootuje kompa  _________________ F/Lt -al--- from 302nd Polish Squadron "Poznański" |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 16:17
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
MĂłwisz i masz. W paÂździerniku puknĂŞÂła mi pÂłyta g³ówna i musiaÂłem zrobiĂŚ upgrade sprzĂŞtowy - czyli wymieniĂŚ wszystko. PozostaÂła mi karta GF 2 MX 32 MB. Nie mam gdzie jej sprawdziĂŚ ale powinna byĂŚ dobra. Dawaj adres i jutro, pojutrze wysyÂłam za free - jakieÂś tylko koszty przesyÂłki bĂŞdziesz miaÂł. Poczta Polska chyba z 10 zetĂłw ¿¹da.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 17:45
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
a ja poszukuje respiratora dla "znajomego" ... ma ktos na zbyciu ???  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 18:02
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
powiedz znajomemu,ze nie jest juz nikomu potrzebny i nikt go nie lubi i nie dostanie respiratora, moze sie wyteges na plecki  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 19:48
|
|
|
pilot
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
Znajomi naszego dowĂłdztwa to nasi znajomi ale jak na razie nie mam na zbyciu respiratora.
NiedÂługo bĂŞdzie graÂła Wielka Orkiestra ÂŚwiÂątecznej Pomocy, moÂże przeznaczÂą na ten zboÂżny cel parĂŞ zÂłotych.  _________________ Parkinson czy Alzheimer? Wybór jest prosty.
Lepiej połowę rozlać niż zapomnieć wypić. |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 20:00
|
|
|
senior pilot
Dywizjon:
Nick w LFS:
[WBT]hrabia
|
|
joohny napisał(a): | Znajomi naszego dowĂłdztwa to nasi znajomi ale jak na razie nie mam na zbyciu respiratora.
NiedÂługo bĂŞdzie graÂła Wielka Orkiestra ÂŚwiÂątecznej Pomocy, moÂże przeznaczÂą na ten zboÂżny cel parĂŞ zÂłotych.  |
MuszĂŞ ciĂŞ zmartwiĂŚ w tym roku:
XIV FinaÂł to zbiĂłrka pieniĂŞdzy DLA RATOWANIA ÂŻYCIA DZIECI POSZKODOWANYCH W WYPADKACH, W TYM NA NAUKĂ UDZIELANIA PIERWSZEJ POMOCY.
Ale jeÂśli RAX naprawdĂŞ potrzebuje moÂżna zrobiĂŚ zrzutkĂŞ  _________________
"Jechałem tak szybko gdyż....lubię zapierdalać..." |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 20:04
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | powiedz znajomemu,ze nie jest juz nikomu potrzebny i nikt go nie lubi i nie dostanie respiratora, moze sie wyteges na plecki  |
wiedzialem ze beryl wykaze sie zrozumieniem na poziomie ! - btw przekzalem "znajomemu" i nie ucieszyl sie z tego powodu  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 21:27
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
nic dziwnego,ze sie nie ucieszyÂł,w koĂącu to zramolaÂły maruda,nic mu siĂŞ nie podoba  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 22:52
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Beryl napisał(a): | nic dziwnego,ze sie nie ucieszyÂł,w koĂącu to zramolaÂły maruda,nic mu siĂŞ nie podoba  |
a skad go znasz ???  _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Nie 18 Grudzień, 2005 23:00
|
|
|
kadet
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Pewnie Tv Trwam oglÂąda _________________ Core2Duo 2,33 MHz, 4 GB RAM DDR2 800, Asus P5N-E sli, GF 8800 GTS 320 MB ... jak powiedział Sofronow |
|
|
|
 |
|