Autor |
Wiadomość |
Strona Glówna WBC ~ Ogólne ~ zlot pluszakĂłw 2005
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat |
Strona 2 z 11
Idź do strony Poprzedna 1, 2, 3, ... 9, 10, 11 Następna |
|
|
Wysłany:
Pon 28 Luty, 2005 22:42
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Zrobie wszystko zeby byc
Tylko zeby dctwo odpowiednia pogode zamowilo, zeby sie w siatkowke i noge dalo pograc!  |
|
|
|
 |
Reklama +bot

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany:
Pon 28 Luty, 2005 22:44
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
sid--- napisał(a): |
Gdybym mial prowadzic tak ta furke, zeby waszchmosc dziadzia Rax i tow. Gwiazd piwka nie wylal... |
GeneraÂł Webster juÂż rok temu napisał(a): |
POWOZIĂ TO TRZA UMIĂ! |
Cytat: |
Tylko zeby dctwo odpowiednia pogode zamowilo, zeby sie w siatkowke i noge dalo pograc! |
Jak nie zamĂłwiÂą, to w hokeja zagramy, Patrys siĂŞ ucieszy  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 28 Luty, 2005 23:16
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
hokej? gdzie?
bede za 5 minut!
 _________________ Aeria gloris! |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 01 Marzec, 2005 00:06
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
sid--- napisał(a): |
Ale Julius i tak ma wiecej czyszczenia po sobie, po tym jak z impetem deptal puszki.. co bylo bardziej widowiskowe nawet od tego, kiedy Gwiazd w centrum miasta wylewal piwo z dywanikow samochodu  |
Spoko, straty muszÂą byĂŚ...
Chce ktoÂś sosu Âżurawinowego do serka? |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 07 Marzec, 2005 23:09
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Hmmmm... Kto wie ale moze z jakas mala pomoca tez uda mi sie zjawic na zlocie, przygotuje nawet troche napalmu B zeby uatrakcyjnic rozpalanie jakiegos ogniska  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Marzec, 2005 00:50
|
|
|
sierżant
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
Ok, dosta³em dzisiej oficjalne permyszyn na zlot w ³asku, jakkolwiek bym mia³ siê tam nie dostaÌ. Moze ktoœ z olsztyna bedzie jecha³ samochodem? Albo chocia¿ przez olsztynek/ostródê z tricity? Bo musze te wpisowe jakoœ przywieŸÌ
Tylko jeÂżeli termin miaÂłby siĂŞ zmieniĂŚ to najlepiej jak najwczeÂśniej, bo u mnie w robocie przeÂłoÂżyĂŚ raz dostany urlop to iĂŚ pan w pizdu.
Na dzieĂą dzisiejszy termin mi pasuje w 110 (czy tam w 190 A4) procentach.
OdnoÂśnie formatu imprezy to kafejka mnie tam specjalnie nie pasjonuje (bo joysticka z pedaÂłami nie ma szans Âżebym zmieÂściÂł do plecaka, a bez peda³ów to juz nie wiem czy potrafiĂŞ), natomiast czêœÌ integracyjno-spoÂżywcza - total. Count me in. _________________ No i dobrze, fajna zabawa jest, po co to zamykać |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Marzec, 2005 10:49
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
znĂłw mi prÂąd wyÂłaczyli podczas pisania posta...
Napad³ mnie TopGun, wbrew wielu nadziejom emeryt jednak ¿yje (m³odszym i niedoinformowanym wyjaœniam: TopGun by³ za³o¿ycielem drugiego serwera WB w Polsce na tenbicie a póŸniej na Grajmy.com , póŸniej siê przesiad³ na Red Barona 3d, ca³y czas prowadz¹c koncik lotniczy najpierw w gamblerze a póŸniej w Secret Service) . Topek wyrazi³ zainteresowanie zlotem, chêtnie siê przytelepie, jak siê uda, zabierze te¿ kilka osób z red Barona (snejk i * siê uciesz¹ ). Jest tylko jedno "ale". Ostatni weekend kwietnia mu nie pasuje, bo ma zawody szybowcowe. Szczerze mówi¹c, to pod koniec kwietnia nadal mo¿e le¿eÌ œnieg, wiêc proponujê wyznaczyÌ jedyny ostateczny termin zlotu na weekend od pi¹tku do niedzieli 13-15 maja. Pasuje? Nie? To kij Wam w mrowisko  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Marzec, 2005 13:19
|
|
|
pilot
Dywizjon:
303sqn
Nick w LFS:
[WBT]Julius
|
|
mnie tam pasuje... byle by bylo cieplo  |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 08 Marzec, 2005 13:33
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
webster ma urlop w keitniu ale mi nie powiedzial kiedy powiem mu w pracy to moze napisze kiedy bedzie w Polsce:D on dostal urlopik. Pewnie bardo chetnie by sie zjawil pozdrawiam was. _________________ 303 Squad Kociuszkowski
PWR Polska WspĂłlnota Rycerska w Cossacks
Poland w navyfield |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 09 Marzec, 2005 11:55
|
|
|
newbie
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
No beryla napadlem bo sklonowal moj opis 8-marcowy z gadu gadu (cos o dniu samiczki - dobrze ze moja samiczka tego forum nie czyta:-))
Zeklbym ze zyje, czyje sie dobrze, czasem w RB pogrywam i czasem w TW.
CO do terminow to tak. Kwiecen u mnie odpada raczej bo na poczatku kwietnia sesja KWT (coroczna teoria) i caly kwiecen to teoretycznie ma byc trening do zawodow (oby pozwolil pogoda). Same zawody to chyba 29 kwietnia - 7 maja czy jakos tak, ale moral z tego taki ze weeknd majowy i kolejny odpadaja (szybowiec trzeba zawiezc, przywiezc, jakis trening przed zawodami w Pile moze jeszcze itd itp ) Wiec tak naprawde od polowy maja moge. I jest szansa ze akurat bede troche oblatany i jakos przeboleje nei spedzanie kolejnego weekndu w szybwowcu (ale jak by byly warunki na 500 a ja bym mial obiecane laszowanie Cobry to rozumiecie chyba - takich okazji nie wilno przepuszczac
A ogulnie to sie na WB nie pojawiam bo tak naprawde od maja do pazdzernika caly wolny czas pochlaniaja mi szybowce i zarabianie na nie, a potem na te kilka zimowych miesiecy nie za bardzo mi sie chce i wole popykac w jakis symulatorek szybowcowy w domu.
No ale nic to, moze w koncu sie zbiore i noe bede mial to na chwiole na WB-ki wpadne.
BTW - cos ciekawego cie na choscie dzeje, jakies rewolucyjne zmiany na lepsze albo moze chociaz evolucja?
Co do RB - to zaproponuje im temat, w sumie czemu nie _________________ Sex, Szybowce i Heavy Metal |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Sro 09 Marzec, 2005 12:28
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
ok Webster nie bedzie w Polsce urlop spedza w Angli nikt od nas nie bedzie na zlocie przykro nam pozdrawiam was _________________ 303 Squad Kociuszkowski
PWR Polska WspĂłlnota Rycerska w Cossacks
Poland w navyfield |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Pon 21 Marzec, 2005 21:52
|
|
|
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
no to co z tym zlotem ??? _________________ pierdziec nie ma komu !!! ale wachac to by wszyscy chcieli !!!
pijcie wodę! -woda ma moc... unosi statki, porusza młyny... |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Marzec, 2005 10:45
|
|
|
Zen
Dywizjon:
=PFT=
Nick w LFS:
|
|
rax napisał(a): | no to co z tym zlotem ??? |
wlasnie. Decydujcie sie ludzie i okreslic prosze jakis termin.
Jezeli termin ustalony na 22 kwiecien, to mnie nie bedzie
Rodzinna impreza i nic na to nie poradze. Ew. moge dojechac wieczorem.
29 kwiecien odpada w ogole.
Tyle jesli chodzi o mnie. _________________
 |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Marzec, 2005 12:12
|
|
|
Dywizjon:
303
Nick w LFS:
|
|
15maja sieroty, to termin niemalÂże ostateczny, chyba,Âże nie bĂŞdzie pasowaĂŚ nikomu |
|
|
|
 |
|
Wysłany:
Wto 22 Marzec, 2005 13:58
|
|
|
greenhorn
Dywizjon:
Nick w LFS:
|
|
z niedzieli na poniedziaÂłek czy jak? mozna chyba juz w sobote lub piatek pojechac.... Ja postaram sie byc. _________________ F/Lt vojtas from 302nd Polish Squadron "PoznaĂąski" |
|
|
|
 |
|